Undermeny

Platser kvar – ta chansen och sök en utbildning

Det finns några platser kvar på våra utbildningar. Vi får också återbud. Därför kan du skicka in din ansökan även om sista ansökningsdag har passerats.  Här kan du läsa mer om våra utbildningar.

We still have a  few places available for our courses for international students.

Uppdaterad 12 september: Vi har inga platser kvar till våra utbildningar under hösten 2019.

Webbredaktör: martinpersson | Martin.A.Persson@nybro.se | Id: inlägg: 321 - kategori: 3

Evenemang på Riksglasskolan

Riksglasskolan kommer att ha öppet under Trädgård och Designmässan i Pukeberg som pågår 3-4 maj 2019. Välkommen att se eleverna [...]

Studieresa till Venedig

Den 2-9 maj åker Riksglasskolans andraårselever på studieresa till Venedig. Eleverna kommer besöka studiohyttor, glasmuseum, verktygsmakare och mycket mer.