Undermeny

Elever på Kalmar Slotts Julmarknad

Under 4 dagar i samband med 1 advent stod andra och tredje års elever från Riksglasskolan och sålde sina alster på Kalmar Slotts Julmarknad. Pengarna ska gå till en studieresa till Venedig och glas ön Murano i Maj månad 2016.

Eleverna har arbetat flitigt under höstens fredagar där de fått tid avsatt för att arbeta med den så kallade ”Venedig produktionen”. Eleverna har blåst julkulor, tomter, änglar, ljuslyktor och annat. Försäljningen gick bra. Nu hoppas de på att även få sälja bra på Pukebergs Hemslöjdsmarknad här till helgen d. 5 dec. 10:00-16:00 där Glasskolan även har öppet hus.

Eleverna har även sökt stipendier till hjälp till resan som vi hoppas på att de ska få.

Elin, Sebastian och Jenni

Elin, Sebastian och Jenni, (klicka på bilden för att se den större)

Webbredaktör: Marianne Degener | marianne.degener@nybro.se | Id: inlägg: 169 - kategori: 1

Okategoriserade