Undermeny

Möbel- och glasutställning

Välkommen på möbel- och glasvernissage i Utställningshallen i Pukeberg lördagen den 1 oktober 14.00. Årets kull från Linnéuniversitetets internationella terminskurser i glas- och möbeldesign inbjuder tillsammans med Riksglasskolans YH-elever till utställning och vernissage i Pukeberg.

25 studenter och 8 elever från sju länder visar ett stort antal projekt i glasdesign och möbeldesign. De har arbetat minst två veckor med dessa projekt. Studenterna har under terminen också hunnit med studiebesök i glasriket och möbelriket samt en studieresa till Finland.

Vi får se experimentellt glas, ”souvenirer”, berättelser i glas, trä och pasta (!), sittmöbler och mycket mer.

Dessa projekt är en försmak inför terminsprojekten som redovisas på slututställningen (den 17 december).

Gästlärare: Mats Aldén och Markus Emilsson.
Lärare: Göran Fafner och Ole Victor samt Mikael Andersen

Vernissage: Lördagen den 1 oktober 14.00
Plats: Utställningshallen Pukeberg
Öppettider: Efter överenskommelse