Undermeny

GAS 2020 kommer till Pukeberg

Mellan den 20-23 maj kommer Glass Art Society, en världsomspännande organisation, till Glasriket – och en av platserna är Pukeberg, där Riksglasskolan finns.

Glass Art Society har säte i Seattle, ett stort glasdistrikt i USA, och de har genomfört årliga konferenser sedan 1971. Den senaste konferensen ägde rum i Venedig med cirka 1 800 deltagare. Nu kommer GAS till Pukeberg, där vi på skolan kommer att medverka med våra egna demos – men vi kommer också hjälpa andras konstnärer med deras demos.

Deltagare på konferensen är utövande konstnärer, konsthantverkare och designer i glas, samlare, forskare och utbildningar i glas samt industri.

GAS 2020 är ett utmärkt forum för Riksglasskolan att visa för resten av världen hur bra vår utbildning är och vad vi kan!

Webbredaktör: martinpersson | Martin.A.Persson@nybro.se | Id: inlägg: 325 - kategori: 7

Bild-puffar

  Bilder från Konst runt 2019

I helgen arrangerades den stora konstrundan Konst runt för 20:e året och Riksglasskolans elever ställde ut sina konstverk. Konst runt [...]

  GAS 2020 kommer till Pukeberg

Mellan den 20-23 maj kommer Glass Art Society, en världsomspännande organisation, till Glasriket - och en av platserna är Pukeberg, [...]

  Om Riksglasskolan

Här hittar du allmän information om vår verksamhet och om vår anläggning.